Logo Tienda Online Gloria Barcelona

Qui és la Mare de Déu de Montserrat?

La Mare de Déu de Montserrat és un símbol molt important per als catalans. També coneguda com La Moreneta, és una imatge venerada que es troba a la muntanya de Montserrat. La imatge va ser descoberta al segle XII i des de llavors s’ha convertit en un lloc de pelegrinatge per a moltes persones..

La llegenda de la Moreneta

La llegenda de la Moreneta explica com la imatge va adquirir el seu color fosc. Segons la llegenda, la imatge era originalment blanca, però es va ennegritir durant una batalla contra els sarraïns a la vall de Manresa. El fum dels incendis i la pols de la batalla van fer que la imatge s’enfosquís, i des de llavors es coneix com La Moreneta.

La basílica de Montserrat

La basílica de Montserrat és un lloc d’interès per als visitants de tot el món. A més de la Moreneta, la basílica és una obra mestra arquitectònica que combina elements gòtics i moderns.

Un dels aspectes més destacats de la basílica és l’Escolania, un cor de nens, entre  9 i 14 anys, que canta diàriament la salutació a la Mare de Déu. Els concerts de l’Escolania són una part important de la cultura catalana i una experiència única per als visitants.

La importància cultural de la Moreneta

La Moreneta és un símbol important de la cultura catalana i ha inspirat molts artistes i escriptors al llarg dels segles. La seva història i llegenda són part de la rica història de Catalunya.

Adquireixi un record o una medalla de la Mare de Déu de Montserrat

Si esteu buscant un record o una medalla de la Mare de Déu de Montserrat, esteu al lloc adequat! A la nostra botiga en línia trobareu una àmplia selecció de records i medalles de la Verge, disponibles en diferents models i mides per adaptar-se a les vostres necessitats.

Comprar medalla d’or de la Moreneta

Les medalles d’or de la Mare de Déu de Montserrat són una forma meravellosa de mostrar la vostra devoció i protegir-vos a vosaltres i als vostres éssers estimats. A la nostra botiga en línia, oferim una gran varietat de medalles d’or de 9K i 18K de la Moreneta, així com de diferents models i mides per adaptar-se a les vostres necessitats.

Record de Montserrat o suvenir de Montserrat

Si esteu buscant un record o un suvenir de Montserrat, una medalla de la Mare de Déu de Montserrat és una opció perfecta. Les nostres medalles són fàcils de portar i són un record meravellós de la vostra visita a la basílica de Montserrat. A més, la medalla us protegirà i us oferirà la benedicció de la Moreneta allà on vagis.

No espereu més i visiteu la nostra botiga en línia per adquirir la vostra medalla o record de la Mare de Déu de Montserrat avui mateix.

Mostrando 1–24 de 36 resultados

Abrir chat
1
¿Necesitas ayuda?
Hola
¿En qué podemos ayudarte?
https://gloriabarcelona.com/medalles-or-verge-montserrat